Rafturi

Showing all 5 results

Consolă DECO BLACK

Consola Deco, în nuanța negru, este accesoriul stilat, cu o rezistență sporită, ce se potrivește perfect într-un living modern, amenajat armonios și ergonomic. Blatul acesteia este executat din PAL melaminat de 10 mm, un material presat la presiune înaltă, compus din mai multe straturi de celuloză, înpregnată în rașină termorezistentă. Consola are o înălțime de 90 cm, având cadrul din metal vopsit în câmp electrostatic. fiind dotată cu piciorușe pentru protecția pardoselei de zgârâieturi.

Aceasta are o lățime de 120 cm, pe când adâncimea consolei constituie doar 19 cm, astfel aceasta nu ocupă mult spațiu, dar oferă o funcționabilitate sporită.

1 680 MDL

Consolă DECO WHITE

Consola Deco, în nuanța albă, este accesoriul stilat, cu o rezistență sporită, ce se potrivește perfect într-un living modern, amenajat armonios și ergonomic. Blatul acesteia este executat din PAL melaminat de 10 mm, un material presat la presiune înaltă, compus din mai multe straturi de celuloză, înpregnată în rașină termorezistentă. Consola are o înălțime de 90 cm, având cadrul din metal vopsit în câmp electrostatic. fiind dotată cu piciorușe pentru protecția pardoselei de zgârâieturi.

Aceasta are o lățime de 120 cm, pe când adâncimea consolei constituie doar 19 cm, astfel aceasta nu ocupă mult spațiu, dar oferă o funcționabilitate sporită. Puteți găsi consola și în varianta cu cadrul metalic și blat negru.

1 680 MDL

Pantofar P-01 BLACK

Raft pentru încălțăminte cu 4 polițe.

Produsul se livrează(nemontat) coletat și necesită asamblare. Asamblarea se execută ușor, coletele conțin feroneria necesară și ghidul instrucțiunilor de montaj.

700 MDL

Pantofar P-01 WHITE

Raft pentru încălțăminte cu 4 polițe.

Produsul se livrează(nemontat) coletat și necesită asamblare. Asamblarea se execută ușor, coletele conțin feroneria necesară și ghidul instrucțiunilor de montaj.

700 MDL

Tumba pentru încălțăminte

Tumba de încălțăminte de la Decoprim este perfectă pentru o maximă comoditate în depozitarea încălțămintei dumneavoastră. Fiind compactă, simplă și funcțională, aceasta dispune de două sertare cu lățimea de 76 cm și adâncime de 45 cm. Tumba este realizată din plăci de PAL melaminat cantuit cu grosimea de 18 mm.

Înălțimea generală a tumbei este de 110 cm, având lățimea de 80 cm.

1 900 MDL